Haberler

En İyi Android Klavye Uygulamaları – 2021 Ücretsiz

Birçok kişi için, cihazlarında gelen varsayılan klavye çok kullanışsız. Ancak, bunlar tek seçenek değil. Android için her türlü özelliğe sahip çeşitli üçüncü taraf klavye uygulamaları vardır.

Bazıları daha çok eğlence ve kişiselleştirmeye odaklanır. Diğerleri daha iyi yazmaya odaklanır. Hatta bazıları her ikisini de yapıyor! Bugünlerde Microsoft’un SwiftKey ve Google’ın Gboard’u pazara hakim durumda ve çoğu insan bunlardan birini kullanıyor. Bugünlerde klavye alanına çok fazla yeni giriş görmüyoruz. Yine de bazı iyi seçenekler var. En iyi Android klavyelerine bir göz atalım!


Android İçin En İyi Klavye Uygulamaları:

Gboard

Gboard, Google’ın resmi klavye uygulamasıdır. Otomatik düzeltme, çok dilli yazma ve çeşitli özelleştirme özellikleri gibi birçok temel özellik ile birlikte gelir. Ancak bu kadar şöhretli olmasının nedeni, Google Arama’nın yerleşik olmasıdır. Bu, klavye alanından ayrılmadan arama yapabileceğiniz anlamına gelir. GIF araması, sesle yazma ve Google Çeviri de var. Google, bu klavyeye oldukça sık temel özellikler ekler. Bu nedenle, eskiden olduğu gibi minimal, basit bir klavye değil. Ancak, En iyi klavye uygulamaları listemizde yer almayı hak eden harika bir uygulama.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
Gboard

Grammarly

Grammarly, yeni Android klavyelerden biridir. Hayata bir Chrome uzantısı olarak başladı ve yazarken dil bilginizi düzeltti. Android klavye sürümü de aynı şeyi yapmayı amaçlıyor. Dil bilginizi, yazımınızı ve noktalama işaretlerinizi kontrol eder. Daha yeni, bu yüzden hala geliştirme aşamasında. Gelecekteki güncellemelerle birlikte daha fazla özelliğin gelmesini bekliyoruz. Bu arada hala dil bilgisi hatalarını düzeltmeye yardımcı olan çok temiz görünümlü bir klavyeye sahip. Klavye uygulaması söyleyebildiğimiz kadarıyla tamamen ücretsiz.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
Grammarly

Simple Keyboard

Simple Keyboard, klavye uygulamaları listedeki en minimal Android klavye uygulamasıdır. Sadece temelde gereken şeylerle geliyor. Buna klavye, birkaç özelleştirme ayarı ve birkaç tema dahildir. Sahip olduğu tek izin titreşimdir ve bu yazarken dokunsal geri bildirim içindir. Sadece temel, çıplak bir klavye istiyorsanız istediğiniz budur. Ayrıca hiçbir reklamı, premium sürümü, uygulama içi satın alımı yok ve açık kaynak kodlu. Bir yazım denetleyicisi ya da böyle süper süslü bir şey olmadığından emin olun. Eski cihazlar, çok az depolama alanına sahip cihazlar ve güvenlik konusunda süper endişe duyanlar için harika.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
Simple Keyboard

SwiftKey

SwiftKey kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi Android klavye uygulamaları arasında. Hareketle yazma, bulut senkronizasyonu ile birlikte satır tahmininin ve otomatik düzeltmenin yanı sıra tüm cihazlarınız güncel, temalar, klavye özelleştirme, bir sayı satırı ve daha fazlasına sahip olabilir. Ayrıca 100’den fazla dilde desteklenen ortalamanın üzerinde dil desteğine sahiptir. Klavye ve tüm özellikleri ücretsizdir, ancak temaların çoğu için ödeme yapmanız gerekecektir. Klavye Microsoft tarafından birkaç yıl önce satın alındı, ancak yine de olduğu gibi çalışıyor.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
SwiftKey

Siz Hangi Klavye Uygulamasını Kullanıyorsunuz

Bu makalemizde sizlere en iyi klavye uygulamaları listesini hazırladık. Bize en çok beğendiğimiz ve kullandığımız klavye uygulaması Google’un Gboard uygulaması. Düşüncelerinizi ve kullandığınız klavye uygulamasını yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın. Okuduğunuz için teşekkürler

En İyiler Kategorisindeki Diğer Yazılar İçin Tıklayın

Yorumları Görüntüle

Son Yazılar

Görselle Arama Nasıl Yapılır? – Mobil 2021

Google'da görselle arama nasıl yapılır merak ediyor musunuz? Aslında, özellikle bir bilgisayarda yapmak gerçekten çok kolay.…

WhatsApp Engelleme ve Engellemeyi Kaldırma

WhatsApp , dünya çapında iki milyardan fazla kullanıcısıyla dünyanın en popüler sohbet uygulamasıdır . Ne yazık ki, bu popülerlik ayrıca uygulamayı spam…

En İyi Bilardo Oyunları – 2021 Ücretsiz

Bilardo yeni bir oyun tarzı değil. İnsanlar onlarca yıl oynadı ve barlarda popüler bir etkinlikti. Şimdi bir…

En Güzel Android Oyunları [2021 Ücretsiz]

Mobil cihazlarda oyun oynamak, kendisinden önce gelen tüm teknolojilerden çok daha büyük bir oranda gelişiyor.…

En İyi Android Virüs Temizleme Uygulamaları 2021

Android virüs temizleme uygulamaları, Android'deki en popüler uygulama türlerinden biri olmaya devam ediyor. Genellikle, telefonunuzu güvenli…

Covid-19 Siber Saldırılardan Korunma Rehberi 2021

Covid-19 ile birlikte internette seyahat eden veri hacmi büyük artış gösterdi. Sosyal izolasyonu sağlamak amacıyla…