Haberler

En İyi Not Alma Uygulamaları – 2021 Ücretsiz

Bir akıllı telefona sahip olmanın en güzel yanlarından biri not alma yeteneğidir. Akıllı telefonunuz neredeyse her zaman yanınızda. Bu, ilham anlarınızı kaydetmek için onu en önemli yöntem yapar. Ya da marketten süt almanız gerektiğini yazabileceğiniz iyi bir yer. Her iki durumda da, not almak için harika bir yer olduğunu söylüyoruz. Tabii ki, bu iş için doğru uygulamayı isteyeceksiniz, o yüzden Android için en iyi not alma uygulamaları listesine bir göz atalım! 

Android İçin En İyi Ücretsiz Not Alma Uygulamaları

BlackNote

BlackNote basit, minimal bir not alma uygulamasıdır. Organizasyon, liste notları alma yeteneği, widget seçenekleri ve benzeri şeyler gibi bir dizi standart özelliğe sahip çoğu not uygulaması gibi çalışır. Ancak bu, hepsini şık, okunması kolay bir kullanıcı arayüzünde toplar. Ayrıca daha sonra daha kolay hatırlamak için favori notlar olarak ayarlayabilir ve meraklı gözleri uzak tutmak için uygulamayı kilitleyebilirsiniz. Ücretsiz sürüm reklamlar içerir ve belirli bir ücret karşılığında bundan kurtulabilirsiniz. Bu sağlam bir genel not alıcıdır.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
BlackNote

ColorNote

ColorNote, en popüler not alma uygulamalarından biridir. Metin notları, listeler ve daha fazlasını oluşturmanıza olanak tanır. Düzenli kalmanıza yardımcı olmak için notların arka plan rengini değiştirme yeteneğine sahiptir. Bu, diğer birçok uygulama bu özelliği bu uygulamadan almıştır. Diğer bazı özellikler arasında takvim desteği, hem dahili depolama hem de bulut depolama için yedekleme desteği ve daha fazlası bulunur. ColorNote ayrıca yapılacaklar listesi özelliklerine de sahiptir. Hepsinden iyisi, tamamen ücretsizdir.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
ColorNote

Ayrıca Bakınız:


Evernote

Evernote, var olan en güçlü not alma uygulamalarından biridir. Özelliklerle dolu bir uygulamadır. Buna çeşitli notlar alma yeteneği de dahildir. Ek olarak, tüm cihazlarınız arasında senkronizasyon yapabilirsiniz. Evernote en temiz, en cilalı not alma uygulamalarından biridir. Aynı zamanda bu alanda çok büyük bir isim. Ücretsiz sürüm eskiden çok daha iyiydi ama yine de oldukça işlevsel. Abonelik sürümleri, AI önerileri, sunum özellikleri, daha fazla bulut özelliği ve daha fazla işbirliği özelliği gibi daha güçlü şeyler ekler. Fiyatlara aldırmazsanız kesinlikle en iyiler arasında.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
Evernote

FairNote

FairNote, en yeni not alma uygulamalarından biridir. Basit bir arayüze, Materyal Tasarımına ve daha kolay organizasyon için bir etiket sistemine sahiptir. Uygulama, güvenliğe biraz daha odaklanmaya çalışıyor. Not şifreleme isteğe bağlıdır ve AES-256 şifrelemesini kullanır. Ek olarak, profesyonel kullanıcılar gerektiğinde notları şifrelemek ve şifresini çözmek için parmak izlerini ayarlayabilir. Bunun dışında, ihtiyacınız olacak özelliklerin çoğuna sahiptir. Ücretsiz sürüm, özelliklerin çoğuyla birlikte gelir. Premium sürümle her şeyin kilidini açabilirsiniz. Neyse ki, makul fiyatlı.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
FairNote

FiiNote

FiiNote (ve FiiWrite), daha önce not alma uygulamaları türünde başarılı olan geliştiricilerdendir. FiiNote, daha özgün bir deneyim sağlayan eğlenceli bir küçük not alma uygulamasıdır. Ekran kalemi/çizim desteği ile birlikte bir ızgara arka planı ile birlikte gelir. Bu, not yazabileceğiniz veya isterseniz çizebileceğiniz anlamına gelir. Notlarınıza resim, video ve sesli mesaj da ekleyebilirsiniz. Bu, her türlü notu, karalamaları, eskizleri ve diğer not türlerini saklamak için mükemmeldir. Ayrıca tamamen ücretsizdir.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
FiiNote

Google Keep

Google Keep şu anda tartışmasız en popüler not alma uygulamasıdır. Hem harika görünen hem de son derece işlevsel olan çok renkli, Materyal Tasarımından ilham alan bir arayüz kullanır. Notlar, hızlıca kaydırıp seçebileceğiniz kartlar olarak görünür. Uygulamanın Google Drive entegrasyonu vardır, böylece gerekirse onlara çevrimiçi olarak erişebilirsiniz. Ayrıca sesli notları, yapılacaklar notları vardır. Dahası hatırlatıcılar ayarlayabilir ve notları insanlarla paylaşabilirsiniz. Süper faydalı olmak için yeterli. Ayrıca ihtiyacınız varsa Android Wear desteğine sahiptir. Microsoft OneNote, aynı fiyat etiketi için birçok aynı özelliğe sahiptir. Google Keep Notes’u istemiyorsanız Microsoft’u seçebilirsiniz.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
Google Keep

Microsoft OneNote

Microsoft’un OneNote’u, Microsoft’un not alma uygulamasıdır. Google Keep’in Google Drive’a entegre edildiğine benzer şekilde OneDrive’a entegre edilmiştir. Uygulama, organizasyon özellikleri, platformlar arası destek, widget’lar, Android Wear desteği, işbirliği özellikleri ve notlara ses, metin ve fotoğraf ekleme desteği gibi bir dizi özelliğe sahiptir. Zaten diğer Microsoft uygulamalarını kullanıyorsanız, oldukça güçlü ve sahip olunması gereken bir uygulamadır. Ayrıca Microsoft Office ürünleri ve Office 365 ile de uyumludur. Bu diğer hizmetleri kullanıyorsanız kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
Microsoft OneNote

Omni Notes

Omni Notes, Materyal Tasarımı arayüzüne sahip başka bir çok basit not alma uygulamasıdır. Bu, hem kaydırması kolay hem de takip etmesi kolay dikey bir kart düzeni kullanır. Ayrıca, daha iyi organizasyon ve keşif için notlarınızı birleştirme, sıralama ve arama yeteneğine de sahiptir. Bunun da ötesinde, uygulamanın DashClock desteği, widget’ları ve isterseniz çizim yapabileceğiniz ve karalama yapabileceğiniz bir eskiz-not modu vardır. Kendini boğmadan rekabetçi olmak için yeterli özelliklere sahiptir. Bütçesi kısıtlı olanlar için de harika not alma uygulamalarından biridir.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
Omni Notes

SomNote

SomNote, Uzun biçimli not alma stiline daha çok hitap ediyor. Bu, onu dergiler, günlükler, araştırma notları, hikaye yazma ve diğerleri gibi şeyler için harika kılar. Kolay organizasyon için bir klasör sistemine, işleri güvende tutmak için bir kilitleme mekanizmasına ve tema seçeneklerine sahiptir. Cihazlar arasında gidip gelebilmeniz için bir senkronizasyon özelliği de vardır. Ücretsiz sürümde reklamlar ve sınırlı bulut desteği bulunur. Premium abonelik size 30 GB bulut depolama alanı, reklamsız ve daha fazlasını sunar. Reklamlardan kurtulmak için abone olmanız gerekiyor, ancak tek dezavantajı bu. Tek bir ödeme seçeneği yoktur.

Google Play'den İndir APK Olarak İndir
SomNote

Siz Hangi Not Alma Uygulamasını Kullanıyorsunuz?

Not alma uygulamaları, günlük hayatınızda en çok ihtiyaç duyduğunuz uygulamalardan biridir. Bu yüzden bu listeyi not tutma uygulamanızı seçmeniz için hazırladık. Peki siz hangi not alma uygulamasını kullanıyorsunuz? Android için en iyi not alma uygulamalarından herhangi birini kaçırdıysak, yorumlarda bize onlardan bahsedin!

En İyiler Kategorisindeki Diğer Yazılar İçin Tıklayın

Son Yazılar

Görselle Arama Nasıl Yapılır? – Mobil 2021

Google'da görselle arama nasıl yapılır merak ediyor musunuz? Aslında, özellikle bir bilgisayarda yapmak gerçekten çok kolay.…

WhatsApp Engelleme ve Engellemeyi Kaldırma

WhatsApp , dünya çapında iki milyardan fazla kullanıcısıyla dünyanın en popüler sohbet uygulamasıdır . Ne yazık ki, bu popülerlik ayrıca uygulamayı spam…

En İyi Bilardo Oyunları – 2021 Ücretsiz

Bilardo yeni bir oyun tarzı değil. İnsanlar onlarca yıl oynadı ve barlarda popüler bir etkinlikti. Şimdi bir…

En Güzel Android Oyunları [2021 Ücretsiz]

Mobil cihazlarda oyun oynamak, kendisinden önce gelen tüm teknolojilerden çok daha büyük bir oranda gelişiyor.…

En İyi Android Virüs Temizleme Uygulamaları 2021

Android virüs temizleme uygulamaları, Android'deki en popüler uygulama türlerinden biri olmaya devam ediyor. Genellikle, telefonunuzu güvenli…

Covid-19 Siber Saldırılardan Korunma Rehberi 2021

Covid-19 ile birlikte internette seyahat eden veri hacmi büyük artış gösterdi. Sosyal izolasyonu sağlamak amacıyla…